Sunday, July 24, 2011

Duminica gandurilor

Toata ziua mi-am petrecut-o in pat..ascultand o singura piesa ..My Sweet Song .( de fapt 3 dar asta mai mult) . Am realizat de ce nu-mi mai place vara de ani de zile. Toata copilaria am adorat vara pt ca eram fericita, nu iubeam, eram copil. .na ..e logic poate. Dar de cativa ani n-o mai simt pe Vara cum o simteam ieri pt ca sunt trista, nu am acel ceva al meu , degeaba ma gandesc la x pt ca nu poate fi al meu . Ma uit la aproape toate prietenele mele..sunt atat de fericite in relatie ( N-o spun cu invidie )..Ma bucur pt ele..O alta prietena chiar si-a intalnit baiatul visat si tot nu e multumita, ii tot cauta nod in papura, nu le inteleg vere..de ce sa cauti cearta, de ce sa i cauti defecte cand tu iubesti calitatile lui ? De ce sa te stresezi atat de mult si cand esti fericita..? Si eu sunt poate stresanta intr o relatie, n am idee ..Am avut vreodata vreo relatie? Ba..nu! Nu vorbesc in numele altora dar stiu ce inseamana sa iubesti ..si ma streseaza oamenii care isi bat joc de cifra 2.

Dificile unele femei.

Nici nu stiu cum as fi intr-o relatie. Nici nu stiu cum ar fi sa traiesti in 2. Nu stiu daca as putea sa traiesc cu cineva cand eu am trait doar singura, tabieturi, filmele mele, muzica mea, intimitatea mea .

Mi-e dor de tine! Si stiu ca nu te pot avea! Poate asta e si ideea nu? Ca daca te aveam doar pt mine ..imi bateam joc ..asa cum imi bat joc de mine, de viata , cam de tot, de voce. Ma duc sa beau ceva . Simt nevoia.

Zambeste Benny ! Vei fi bine pe seara!


2 comments:

Unknown said...

Benny,

Eu am descoperit omul frumos din tine. Toti avem parti mai putin placute, dar vibratia trairii nu se fabrica, nu se cumpara. Te nasti cu ea. Stii ce ma gandeam? Fericirea ta esti tu. De ce cauti un al doilea in celalalt? Te ai pe tine si cu cat vezi frumusetea din tine, tu in primul rand, cu atat le poti oferi sansa altora sa o vada. Oglinda vietii tale esti tu. Cum te oferi, asa te percep altii. Tristetea nu e de tine. Hai sa bem impreuna o bere pentru ca avem toate motivele sa fim frumoase.

benny(dana) said...

Multumesc suflet frumos..si cald! Mi-ai facut noaptea frumoasa..Multumesc omulet!