Wednesday, December 28, 2011

Aberatii

Am avut seara asta plina de filme..si plina de ganduri..referitoare la moarte. Mi-e frica de doua lucruri in viata ...cancerul si cutrmurul.

Anul asta a fost cel mai trist. Mor in fiecare zi oameni de cancer sau afla ca au boala asta oribila. De atatea sute de ani sa nu descopere un tratament pt cancer? De ce? Nu exista an sa nu citesc la tv ca in nu stiu ce tara s-a descoperit nu stiu ce medicament ..pt vindecarea cancerului ..apoi dispare vestea..atat de repede asa cum a aparut. Poate ..cineva nu vrea ..Nu stiu..

Mi-e dor de oameni frumosi , mi-e dor sa intalnesc oameni noi, oameni buni. Mi-e dor sa plec..DAR o sa plec in curand.

..As vrea sa..sa descopar lucruri noi, oameni noi, sa nu mai aud de rautate, de oameni care sa vrea sa omoare animalele, oameni care sa se creada AUTOmegaPUTERNICI..si care cred ca prin omorarea unor suflete rezolva marea cu sarea. In fine..

Fericirea e atunci cand te detasezi de tot ce e rau . Oare o s-o mai regasesc?

Am incercat sa mai vorbesc cu mine ziele astea dar n am reusit..Sunt uneori prea delasatoare, artificiala..Las pe maine lucrurile aparent minore ..cum ar fi ' unele persoane dragi mie' ..Simt nevoia de liniste..o liniste continua..

Daca maine voi muri ..voi muri fara a-ti spune pt ultima oara ca te iubesc. Asta ar fi unul din regretele ' de dupa' ...Si mai am doua..

--Ca nu i am spus mamei cat de mult o iubesc si ca nu suport cand ne certam si ca imi pare rau ca las de la mine cand nu trebuie cu cine NU trebuie si cu ea ..nu.

--Ca n am devenit o Janis a Romaniei ..Ca nu mi am implinit visul de a canta liber. Visez la o trupa a mea..Am avut ocazia sa inregistrez cu o trupa din Cr o piesa..dar ..nu e trupa mea, a noastra..Nu mi apartine..Nu avem concerte.

Si imi pare rau ca..nu s-a schimbat nimic de ieri ..Cant, da ..sunt fericita ca fac ceea ce ador dar cant ..pe negative..cant 30 la suta ceea ce mi place, ceea ce simt..restul pt public. Ah, da ..o sa gandesti ..Pai cum..ca artist nu treb sa te pliezi pe public? Nu ma! Nu vreau ..Nu sunt limitata dar vreau sa le ofer ceva din mine , sa le mai schimb ideea de muzica..pt ca TOT NOI gresim..Le dam ceea ce vor..( NU VB DE MANELE SAU POPULARE - ca nu ma pricep si nici nu m au atras genurile ) ci de muzica ..pop..banala .presarata in playlistul meu visat..dar nu..NU VREAU asa..VREAU SA CANT DOAR CE SIMT, CE IMI PLACE SI DOAR PT UN PUBLIC AL MEU..

Mi-e frica de singuratate si asta caut. Nu ma contrazic putin? ...

Poate sunt aberatii fara sens uneori ..fara punct, virgula, dezordonate..dar simt ..simt frate..simt sa scriu si sa reusesc sa mi dau MIE un raspuns si sa ma consolez scriind..

STAI SA MI APRIND O TIGARA.


No comments: