Wednesday, August 15, 2012

Cei mai frumosi nori!

Cei mai buni prieteni sunt baietii..pana se indragostesc.
 Cele mai bune prietene le am de 10-20 de ani.
Cele mai bune prietene sunt cele indragostite.
Cea mai buna cafea pe care am baut-o a fost la C10. Acolo m am simtit libera 75 la suta. .Iar asta inseamna ceva. Cu tine am fost 90 la suta. Cel mai frumos zambet a fost al tau. Cel mai bun prieten al meu ..este un baiat. .pe care il iubesc enor m..si il consider fratele pe care nu l am avut niciodata. Cea mai buna tigara a fost ..cu tine..langa tine.
Cea mai frumosa piesa a mintii mele este Still got the blues.
 Cea mai frumoasa ploaie pe care am simtit-o ca atare , curata si sincera a fost la tara. .unde nimeni nu te judeca, unde nu exista rautate si oameni multi.
Cel mai bun whisky l-am baut la Monte Verde . ( barul unde mi-am cantat cu drag cei 3 ani de adolescenta )
Cea mai libera ( si introvertita in acelasi timp ) prietena pe care o am locuieste in Brasov si scrie frumos
Cel mai neinteles si cel mai misto prieten este fostul meu profesor de sociologie.
Cel mai frumos loc pe care l-am vazut vreodata este o pajiste din Brasov ..unde erau f multe animale, liniste si un cer superb.
Cea mai mare frica pe care o am este legata de apa..desi ma dau mare inotatoare ma cac pe mine cand nu mai ating pamantul..si dau f mult din maini sa nu se vada disparerarea ca m-as putea ineca. ( E vina unui fost coleg din generala, un baiat cu ochii frumosi ..cu care m am intalnit la Herculane..cu care am vazut un film cu o nava spatiala, o comedie..si pe ca i-am dat colacul, am ramas fara salvarre....Atunci am crezut ca mor..:)) )..Ce dor imi de el ...asa..cum era.
Cea mai frumoasa amintire legata de ai mei ..nu mi-o aduc aminte. Poate au fost prea multe..poate prea putine.
Cel mai frumos caine a fost Azorel. A murit de batranete si de dorul lui tataie care murise cu o luna inaintea lui. Important e ca e s-au intalnit in Rai, s-au jucat, au povestit. .si au ramas cu mine.. Cea mai frumoasa perioada din an este Craciunul ..Nu pentru ca suntem mai buni, sincera sa fiu ..eu una..sunt la fel..dar totul atunci mi se pare feeric. .desi nu e..:-)) ..Mintea mea refuza si da afara tot ce este normal..si primeste tot ce e mai frumos in oameni. Nu le observ defectele, sunetul vocii lor, mirosul , gandurile negative, zambetul fals si jalnic ..Atunci ..sunt fericita suta la suta! Se apropie de momentul cu tine..care iti spune Benny..e foarte misto! N-as putea sa raspund la o singura intrebare.. De ce nu-mi gasesc locul.

No comments: