Thursday, December 30, 2010

Cum trece timpul

Acum cativa ani ma jucam cu bulgarii prin curte. Parca..era mai multa zapada in alti ani, parca simteai vere ca ai de ce sa iesi afara. Acum parca nu mi mai vine sa ies..Nici nu m-am simtit bine zilele astea. Maine e revelionul..ei si ? O petrecere normala ca altele. Pai pe timpuri..revelionul era o sabratoare..eram pe strazi, ne jucam, dadeam cu petarde, mergeam prin centru, mai si cantam daca aveam noroc, eram copii . .asta e singura diferenta. Erau si toti membri familiei ..acum sunt doar jumate din acel TOT...Acum e mai trist. Vere atunci cantam gratis, era o placere in a canta pt oameni.:) Ma duceam la gin de multe ori doar cu banii de xita. :)) Dar si vremuri bune:)

Eh, sa lasam trecutul. Suntem la final de an, ma bucur enorm ca se termina. A fost un an prost. . de fapt ultimii ani au fost de rahat.

Acum sa fim optimisti! Eu sper sa fie un an frumos, stralucitor, alb si senin cum esti tu !!!!!!!

Doar Tu!

La multi ani!!!

Ps.VA FI UN AN PERFECT! TREBUIE DOAR SA VREAU!

pisicii, catelusa, gainile, am ograda mare vere, eu nu ma joc! am familie numeroasa!!!

Multumesc Doamne ca am sanatate! Mama e bine ( cel putin e sanatoasa) , mamaie la fel, eh, ea e mai batrana dar se tine .tati pe la tara, cik vine acum de Sf Ion de ziua lu mami, apoi iar pleaca. M-am obisnuit fara el . Parca e mai bine.

2011 te astept cu sampanie!

No comments: