Thursday, February 17, 2011

Trece vremea .

Nu am sa inteleg vreodata de ce majoritatea 'gay-lor' din soubiz in toate videoclipurile lor de kkt trebuie sa si arate muschii..Nu inteleg..Cum? Cum si multe pitipoance se dezbraca de parca TOTI se uita la curu lor. Nu toti barbatii sunt niste labagii. Chiar am incredere in unii , chiar cred ca nu toti se uita DOAR la cur si tate. Sunt multi care vor sa asculte o voce buna..n au nici voce bagaboantele astea?:)) Nah , bagaboante, asa le zic eu , poate s cuminti, mi se rupe, sincera sa fiu! Dar m-am saturat. M-am saturat sa vad numai proaste de astea sau oligofreni cu muschi. Mi se rupe de muschii tai cohones!

Nu stiu eu va spun sincer ..daca vreodata o sa am noroc sa cant la nivel mai mare..nu as face asta! ( sa zicem ca as fi mai sexi pe viitor):))

Se vinde mai mult corpul decat piesa in sine. Ma enerveaza si Andreea Banica de la un timp. Ba e fata misto, e in zodia mea, are voce ( nu ma contrazice ca esti topit), si o vad in a mai scurta fusta in video..De ce vere? De ce faci tu asta?

Daca nu se dezbraca Paula Seling nu facem nimic, jur!

Asa ca iar ajung la aceeasi concluzie ca..animalele sunt mai presus..ca au ce oferi, daruiesc mult..Voi?

Foarte tare teleovela asta si soundtrackul.Ma pregatesc de Bellona, avem karaoke pe seara. Pisicii imi dorm in patut, as fi dormit dar mi am adus aminte ca..l-am vazut pe Velea la tv si ma gandeam eu ...Ba alex..ba frate..CE FRUMOS CANTAI TU LA GIN, CE NATURAL ERAI..O FACEAI DIN SUFLET..SI UITE..te vinzi asa cu muschii azi..de parca muschii tai, corpul tau de aur ma dau pe spate. Nu ma..tu ma, tu ma dadeai pe spate ca aveai ( si mai ai) voce buna, dar erai natural, simplu ..erai de acasa. Subiect inchis .

Cum spune un MARE vers ' ...si aceasta zi..nu va mai fi ... '

Nu va mai fi..

Sunt innebunita sa fac poze..stii de ce? Ca am momente in care mi se face dor..de cineva, de un anume moment din viata..mi-e dor sa ma vad..cum eram..cum erai..( NU DE VELEA VB ACUM:)) ).


Haha iar ninge afara si mi-e greu sa ma duc in parc:)) hahahaha Dar astept o dimineata sau o seara sa prind poze bune nu la stho.

17:31, ascult piesa asta, fumez o tigara , fanta de portocale.

No comments: