Friday, March 4, 2011

Totul este despre a pleca pt a ti trai un vis.

In sfarsit a iesit soarele si la noi..Am o sclipire in ochi, o sclipire de bine, de tine! Am avut un vis urat..Nu vreau sa vi-l povestesc , ar dura prea mult. Dar e trist si urat.

Am venit miercuri noaptea de la Brasov..( va povesteam ca acolo e orasul vietii mele, si acolo o sa imbatranesc) . Au fost cele mai frumoase zile, ore, minute din viata mea..pt ca au fost curate..au fost libere...au fost perfecte!

La unul din turnuri am citit ceva si am copiat repede in telefon.

....................................................................................

Totul este despre a pleca pentru a-ti trai un vis. Imi vad viata ca o pajiste cu trandafiri salbatici, libera si frumoasa si totusi atat de dureros de trecut. Ranile imi sunt bijuteriile si nu mi-e jena sa le arat. Fiecare inceput are o plecare. In fiecare rascruce de drumuri ai un drum de urmat. Dar cea mai importanta este iesirea. Iar iesirea a fost minunata si nu m-as mai intoarce niciodata.

.....................................................................................

Imi spunea un suflet ca reusit sa se detaseze de gandurile negre..A citit mult despre asta, sper sa mi dea si mie. Minunat om!

Ma bucura cand cunosc oameni noi , oameni calzi . Imi plac brasovenii! Imi place mentalitatea , finetea , sarmul , linistea , bunatatea lor!

17:49

No comments: