Sunday, October 9, 2011

Draga X

Draga X,

Ploua si desi ador zilele astea..e prima data cand nu mi-e bine pe ploaie..Ma gandesc la tine..tu ..Dumnezeul meu ..M-ai facut cea mai fericita ..stiai?

Nici nu ai blog, net, faisbuc..dar stiu ca simti ..ca ma gandesti ..Vreau sa merg mai departe..Vreau sa cred ca pot si fara tine!

Am pus semnul exclamarii crezand in ..vorbele mele..:)) Vreau..Vreau sa te uit ..

Ultimul tau mesaj a fost..ca iubesti ochii mei ..pt ca sunt frumosi si tristi. Ei, afla ca erau inainte de a te cunoaste ..asa..Dar acum ..ma intreb ..Cum or mai fi? Cum ii mai vezi?

M-am intrebat de multe ori ..CUM SA TE UIT? Poate ca nu treb sa te uit..Poate ca trebuie sa ma uit si in stanga, dreapta. .Totul va veni de la sine..Crezi? Esti atat de perfect si atat de dificil incat NU STIU cum de te am suportat..Hahah , Glumesc puiule.

.................................................................................
Ca sa te uit ..

Visez la un loc al meu . Visez la o curte plina de pomi ..Visez la multe flori ..la multe culori ..Visez ca o sa am multe animalute ..

Visez la un TU ..Un Tu imperfect, cu mult umor, cu parul vraiste, cu ochii caprui , cu forta aia pe care eu n-o am ..sau nu cred ca o am..Un tu ..perfect-simplu..un tu care sa ma implineasca ..Sa ma implineasca NU in fata lumii..Nu vreau sa fiu mandra cu tine, vreau sa fiu mandra de noi ..si numai eu sa stiu cata sensibilitate si dragoste imi poti oferi . N am nevoie de oameni ..unde ne-am vedea pe noi.

Ne am vedea la o casa departe de civilizatie..O casa simpla..Cu multe flori ( desi nu m-am ocupat in viata mea de ele ) dar as putea sa invat. Nu stiu sa gatesc mare lucru ..dar de ce n ai face-o tu ? Sau ..am face-o impreuna..

Unde ne-am vedea noi 2..nu ar exista ura, ipocrizie, dimplomatie si nimicuri care acum ma omoara ..

Visez la LIBERTATE!

Visez ...sa plec de aici..Nu mai vreau orasul asta, oamenii astia. Intodeauna zgomot de masini, zgomot, zgomot. .Vreau liniste !

Si in acelasi timp ..vreau muzica..Vreau muzica!

Daca ar fi sa aleg ..dintre muzica ..si tu (de ieri ) ..te as alege cu bratele deschise daca as stii ca ai fi DOAR al meu ..! Dar e prea tarziu..

(Dar tot nu ma las pana n=o sa am formatia mea rock)

Dar e mai bine asa..Oricum n aveam sanse..si stii bine..Mai bine sa fii tu fericit in nefericirea ta de fiecare zi..decat sa fim 'fericiti' pe nefericirea planetei.

..................................................................................

Ma lua si gatul. Minunat.

Vreau sa ma angajez . Vreau sa zambesc sincer . M am saturat sa mint.

.................................................................................

No comments: