Tuesday, September 8, 2009

Zambeste!

Imi place Craciunul pt ca..:

1) Ai o stare minunata, pura si calda atunci cand..vine toamna, decembrie, sarbatoarea asta..
2) Simti nevoia sa fii bun, simti nevoia sa dai..( desi ai putea si in iulie)
3) Ai tai..tai nu se cearta in seara aia..
4) E zapada
Fiecare om..simte nevoia sa creada in..ceva..eu cred in Craciun. Eu sunt un alt om atunci..un om mai bun.
5) Doar atunci imi vine chef de turta dulce

Multi zic ca e o manipulare..da ..e si manipulare..Dar de ce sa fim tot timpul..pesimisti, cu parere de rau...E frumos sa ...'te minti' uneori..Uneori ma mint ca am un iubit ..ma mint ca...suntem frumosi si buni, ma mint ca avem visuri impreuna..Ma mint ca sunt fericita, dar imi place, imi place ca..am o speranta undeva, acolo..in suflet..De ce nu?

Ce castigam daca nu avem speranta? Ce pierdem daca nu credem in ..Mos Craciun?

Il simti, nu l vezi..e ca dragostea..o vezi? Pana la urma..ce inseamna dragostea, ce inseamana ' a iubi' ..? Cum sa fac..sa iubesc frumos..?

Si mai ales..De ce sa nu credem? Ce pierdem daca nu incercam..reincercam sa..fim copii..

Multi zic..ca in timpul anului nu avem aceeasi stare de bine, sa daruim, etc..Dar cine stie ..exact..ca in tot anul nu am facut si lucruri bune? Nimeni..Cine poate sa parieze ? Nu vorbim doar..de niste bani la oameni batrani, vb de chiar si de o vorba buna..unui necunoscut, o fapta buna nu se reduce la..' a da unui sarac' ..Exista si comunicare, exista si un amarat de ' sarut mana' unei femei de serviciu, sau unui batran pe strada, un gest frumos e si cand iti aduci aminte de fostii profesori din scoala, liceu, si nah..ii saluti , stai cu ei de vb. Un gest frumos e si atunci cand...te abtii sa te certi cu mama ta , un gest frumos e si in sta cu un prieten bun in momente nu poate frumoase, un gest frumos e si ..o mangaiere a unui catel.., un gest frumos e si un zambet..

Exista Craciun, Exista Speranta, Exista Dragoste, Exista Bunatate...Trebuie doar sa vrem..sa zambim. Totul vine de la zambet..Nu zambesti, nu existi in ziua respectiva. Zambeste si ca..s-a luat lumina si stai singura in casa cu pisica in brate,zambeste si atunci cand vine tactu cu cearta , da-l in foc, nah ,zambestecand vezi un film singura in pat, zambeste si ca..te-a sunat o prietena sa te intrebe.' ce faci' , zambeste si atunci cand te doare, dc nu iei viata zambind ...nu traiesti. Crezi ca eu sunt cine stie ce happy?
N am un dinte, pana luni, mai am de asteptat, am doar o ciocolata si un cola de doi , si ce? Ma plang si eu din cand in cand, e normal , sunt nebuna, da nah..ZAMBESC!

18:27, Zambesc, ascult...The Wonders - All my only dreams


Ma bag inapoi la..Santa Claus 2.Buna dimineata Craiova, Brasov, Bucuresti, Caracal!

ZAMBESTE! BENNY

No comments: