Friday, April 3, 2009

un nou aprilie

Vere am gasit un blog pe alt blog (dana) ..veronica a. cara.
Deci il citesc de 1 ora si ceva ...ce femeie, ce cuvinte, ce seara.
Intotdeuna m-a impresioant frumosul desi poate eu nu l-am foslosit sau il voi folosi, Eu intotdeuna am fost omul chestiilor simple, cuvintelor simple si banale..M-a impresioant..trebuie sa mi revin...

Ok . acum 1 ora si ceva am ajuns de la bellona, ca-n totdeuna a iesit frumos, cu oameni calzi, cu sonorizare f buna. cu piese faine, de altfel, te joci?

Maine iar incepe nebunia. Dar imi place. Ma plang dar iubesc sa cant. iubesc sa las totul pe ultima suta de metriiii. N-as mai fi eu dc as fi gata la 4:) No way dude, eu trebuie sa stau pana la 6, sa ma plang ca pierd trenul, ca n am bagajul facut, ca n am piesele gata, ca n am niba de taxi, ca nu mi-a lasat mama tigari, ca pl mea..

--Dar ma bucur ca sunt asa..ma bucur enorm pt faptul ca n am fost alta ...jur ca ma bucur ca..n am avut iubiti, ca nu am facut-o, ca nu am fost admirata pe strada, fluierata, sunata de diversi...Desi cateodata ti se ia...si te gandesti..ba vere ce kkt...parca as vrea si eu sa vad cum e...cum e sa ai pe cineva, sa iubesti, sa suferi, sa innebunesti ca nu stii unde e ala, ca nu te suna, ca te insala- de bou ce-- e, mi-ar palcea multe...recunsosc..e dreptul meu ..sa fac orice, sa ma bucur de viata, sa urasc, sa iubesc.
De ce sa nu recunoastem ca vina mea? Pai dc eram mai feminina paote era altceva...Dar cum cacat sa nu ti rupa sufletul cand dragostea ta sa ti spuna ca o vrea pe alta? si ca dc se paote sa ii faci lipeala..hmmm...Nice..Nice...
Si nu poti sa te superi pe baiat ca are alte preferinte ...si ca nu e atras de tine..logic nu?

In foc..nici fetele, nici baietii, nu m-au facut fericita..
Sau poate ca da...daca era..M.I. in visele mele...de aia!! Mi-am distrus toate iluziile atunci ..din cauza asta..din cauza unei iluzii...vis..un mare cacat.

In foc, o noapte buna va doresc !!!!

3:35, soldier of fortunes,

No comments: